Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u Eleyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

09.02.2022 - 22:37 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 23:04

Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u eleyerek, çeyrek finale çıkan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u Eleyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Denizlispor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı. Bu sonuç ile ligde fırtına gibi esen Karadeniz ekibi, kupada da iddialı yürüyüşünü sürdürdü. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avı, açıklamalarda bulundu.

"Kazanmaya devam etmek istiyoruz"

Genç yetenek Ahmetcan Kaplan hakkında konuşan Abdullah Avcı, "Geldiğimde Ahmetcan A Takıma çıkmıştı. Ona ve onun gibi gençlerimize büyük yatırımlar yapıyoruz. Ama hiç durmadan çalışmaya devam etmeliler. Kazanma alışkanlığna ve kazanmaya devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor'un olduğu her yerde hedef vardır"

Avcı, "Trabzonspor'un olduğu her yerde hedef vardır. Bu kupayı daha önce almış bir şehirden bahsediyoruz.  Enteresan bir gol yedik ama oyunun içerisinde doğru kalmaya çalıştık. Rakip genç bir takımdı. Oyunun içinde kalmaya çalıştık. Ligde az süre alıp oynayan oyuncular vardı." şeklinde konuştu.

"Savunmayı ve hücumu birlikte yapalım"

Başarılı teknik adam, "Kouassi'nin performansı bizi mutlu etti. Oyunda dalgalanmalar vardı ama bu deplasmanda kazanmak önemliydi. Oyuncularım benim evlatlarım. Konyaspor maçı niye konuşuluyor bilmiyorum ama bir lig maçı oynayacağız. Trabzonspor taraftarı biletler çıkar çıkmaz biletleri bitirmişler. Onlardan rica ediyorum savunmayı ve hücumu birlikte yapalım. Maç bitene kadar oyunculara destek versinler." dedi.

"Harika gidiyoruz"

Taraftarlara seslenen Abdullah Avcı, "Harika gidiyoruz, harika bir sene... Bu sene olumlu baksınlar ve pozitif olsunlar. Bir lig maçı oynayacağız bir final maçı oynamayacağız. Kazanırsak kupa almayacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler