Abdullah Avcı: "Bütün maçları kazanmak istiyoruz"

12.05.2024 - 22:08 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 22:12

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-0 mağlup etti. Maç sonrası Abdullah Avcı ve futbolcular açıklama yaptı.

Abdullah Avcı: "Bütün maçları kazanmak istiyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-0 mağlup etti. Maç sonrası bordo-mavili takımda teknik direktör bdullah Avcı, futbolculardan Paul Onuachu, Umut Güneş ve Thomas Meunier açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: "Taraftarsız olmuyor"

Galibiyeti değerlendirerek sözlerine başlayan Abdullah Avcı, "Taraftarsız olmuyor. Bu 3'üncü maçımız, 1 tane kaldı. Onlar bizim gücümüz. Umarım önümüzdeki sene bizi yalnız bırakmayacaklar. Böyle ortamlarda konsantre olmak kolay değil. 3'üncü bölgedeki planladığımız baskı iyi çıktı. 2-0 öndeyiz. 

"Devre arasında uyarı yaptık 3-0 oldu"

Oyuncu bazen bireyselliğe dökebiliyor işi. Oyun içinde konsantrasyon bozukluğu olabiliyor. Devre arasında uyarı yaptık 3-0 oldu. Koruma amaçlı oyuncularımızı dışarı aldığımız durum oldu. Avrupa Kupalarını garantiledik. Ama tabii ki 3'üncü olmak istiyoruz. Önümüzdeki hafta son derece önemli. 

"İstanbulspor benim için önemli"

İstanbulspor benim için önemli. İsmime yazılı formayı vermeleri, takım kaptanlığı bandını vermeleri güzel şeyler. Antrenörlüğe de başladığım yerdir. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 1,5 günlük izin yapacağız. Bütün maçları kazanmak istiyoruz.

"Edin Visca büyük profesyonel"

Edin Visca'yı değerlendireyim. Büyük profesyonel. 12 senedir bu ligde en fazla asist yapan oyuncu, bugün de 3 asist yaptı. Sakatlanma riskini düşürelim diye oyundan aldık. Umut zaten bu ligin gol kralı. Kerem oyunun her şeyini bilen bir oyuncu. Fernandes 6 numarada 100 tane maç oynadı. Onu da değerlendirmeye çalışıyorum. Takım için hep beraber doğru olanı yapmaya çalışacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler