Abdullah Avcı biletini kesmişti, Mehmet Can Aydın Almanya'da takımın değişmezi oldu

26.08.2024 - 12:46 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 13:00

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki sağ bek Mehmet Can Aydın Almanya'da yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. İşte detaylar...

Abdullah Avcı biletini kesmişti, Mehmet Can Aydın Almanya'da takımın değişmezi oldu

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un geçen yıl Schalke 04'ten kiraladığı Mehmet Can Aydın, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözüne giremeyince satın alma opsiyonu kullanılmamıştı.

Bjelica transfer etti, Avcı gönderdi

Nenad Bjelica döneminde transfer edilen genç futbolcu bordo mavili formayla 23 maça çıkarken özellikle sezonun ilk yarısında sergilediği performansla dikkat çekmişti. Bjelica'nın yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Abdullah Avcı, devre arasında sağ beke Thomas Meunier'i transfer etmiş, tecrübeli oyuncunun gelişiyle Mehmet Can Aydın'ın aldığı süreler azalmıştı.

Sezon sonunda ise Abdullah Avcı'nın isteğiyle genç futbolcunun satın alma opsiyonu kullanılmadı.

Yeni sezona hızlı başladı

Trabzonspor'daki bir yıllık kiralık sürecin ardından Schalke 04'e geri dönen Mehmet Can Aydın, Bundesliga 2'de sezona iyi bir başlangıç yaptı. Alman ekibinde çıktığı 4 maçın 3'ünde ilk 11'de yer alan 22 yaşındaki oyuncu, 283 dakika sahada kalarak takımının vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

Sözleşmesi bitiyor

Schalke ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Mehmet Can Aydın'ın güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler