Son dakika transfer haberi | Trabzonspor'dan komşunun stoperi takas teklifi!

21.01.2024 - 09:01 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 09:18

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki savunmacısı Emirhan Topçu için takas teklifi yaptığı iddia edildi.

Son dakika transfer haberi | Trabzonspor'dan komşunun stoperi takas teklifi!

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Savunmaya transfer yapılacak

Devre arası transferinde kulübün ekonomik yapısını sarsmayacak transferlere yönelen bordo mavililerin takviyle yapmak istediği bölgelerden biri de savunma. Sezon başında kadroya katılan Filip Benkovic'ten istediği verimi alamayan, hiç resmi maç oynamadan sakatlanan ve sezondaki ilk maçını perşembe günü kupada Manisa FK karşısında oynayan Joaquín Fernández ile yollarını ayırmayı planlayan bordo mavililer bu bölgeye Abdullah Avcı'nın istediği özelliklere sahip bir stoper transfer etmek istiyor.

Trabzonspor'dan Emirhan Topçu hamlesi

Günebakış'ın haberine göre, Trabzonspor, 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor'un kapısını çaldı.

Takas teklifi yapıldı

Bordo mavililer Abdullah Avcı'nın istediği doğrultusunda, sezon sonunda Rizespor ile sözleşmesi bitecek olan başarılı stoper için Rizespor’a 900 bin euro ve Hüseyin Türkmen’i teklif ettiği ileri sürüldü.

Galatasaray da ilgileniyor

Yeşil mavili kulübün altyapısından yetişen 1.88 boyundaki sol ayaklı stoperle Süper Lig'in bir başka takımı Galatasaray'ın da ilgilendiği biliniyor.

Bu sezon 19 maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 asist kaydetti. Stoperin yanı sıra sol bek ve orta sahada da görev alan Emirhan Topçu'nun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler