Serie A devi Milan Abdülkerim Bardakcı'ya hayran kaldı! Transfer...

28.10.2023 - 09:24 | Son Güncellenme: 28.10.2023 - 09:36

Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Abdülkerim Bardakcı, transfer gözdesi oldu. Serie A devi Milan, gözünü dikti.

Serie A devi Milan Abdülkerim Bardakcı'ya hayran kaldı! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olduktan sonra Marcao'nun takımdan ayrılışını unutturan Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'da da gözde savunmacı oldu. Başarılı savunma oyuncusu gösterdiği performans ile Serie A devi Milan'ın dikkatlerini üstüne çekti. Milan, başarılı savunmacıyı transfer etmek için hamle yapacağı iddia edildi.

Maaşına zam yapılacak

Geçen sezon Galatasaray'a yıllık 17 milyon TL maaşa imza atan Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesinde yenilemeye gidilecek. Yıldız oyuncu bu sezon ise 19 milyon 550 bin TL kazanıyor. Cim Bom, Bardakcı'nın yeni maaşında ise artışa gidiyor. Yönetim, 1 milyon Euro bandını koruma adına oyuncusuna 30 milyon TL önerecek.

''Abdülkerim Bardakcı'nın zam talebi yoktur''

Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, Abdulkerim Bardakcı'nın zam istemediğini açıkladı. Timur, ''Abdülkerim'le görüşeceğiz. Maaşları adil bir şekle getirmek istiyoruz. Abdülkerim'in böyle bir talebi yokken biz söylüyoruz. Adaletsizlik ve hakkaniyete haksızlık.'' ifadelerini kullandı.

Milan, Abdülkerim'i istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Son dönemde Rus kulüplerinin transfer etmek istediği Milli stoperi, şu sıralarda İtalyan devlerinin takibe aldığı, özellikle Milan’ın devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalabileceği öğrenildi.

İlk 3 hafta itibarıyla Şampiyonlar Ligi’nde en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu konumuna yükselen Abdülkerim Bardakcı’nın performansı, Avrupa devlerinin de ilgisini çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler