Trabzonspor Haberi | Abdülkadir Ömür'de son dakika! Anlaşmayı duyurdular...

28.01.2024 - 14:16 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 14:29

Kadro dışı bırakılmasının ardından Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Abdülkadir Ömür için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor Haberi | Abdülkadir Ömür'de son dakika! Anlaşmayı duyurdular...

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Umut Bozok ile birlikte kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. 

"Abdülkadir Ömür ayrılmak istediğini söyledi"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, hakkında birçok transfer iddiası ortaya atılan 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili, "Abdülkadir Ömür ayrılmak istediğini söyledi. Trabzonspor'un çıkarlarına uygun bir teklif getirirse ayrılacak. Şu an olan tekliflere Abdülkadir gitmek istemiyor. Dolayısıyla şu an konu ortada." ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı görüşmeleri açıkladı

Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında gösterilen Hull City'de kulüp sahibi Acun Ilıcalı, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada Abdülkadir Ömür için Trabzonspor ile görüşmeleri sürdürdüklerini belirtirken, Abdülkadir Ömür'ün de Hull City'ye gelmek istediğini açıklamıştı.

Hafta başı imza atacak iddiası

Öte yandan HullLive'da yer alan haberde, İngiliz kulüp yetkililerinin Trabzonspor ile yıldız futbolcunun transferi için anlaşmaya vardığı kaydedilirken, Hull City'nin hafta başında Abdülkadir Ömür ile sözleşme imzalamasının beklendiği belirtildi.

Bonservisini duyurdular

Haberde; Hull City'nin, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 4 milyon sterlin (Yaklaşık 154 milyon TL) bonservis ödeyeceği de iddia edildi.

Transfer dönemi bitiyor telaşı

İngiltere'de ara transfer döneminin 1 Şubat Perşembe günü sona erecek olması nedeniyle Abdülkadir transferinde büyük bir telaş yaşanacağı da vurgulandı.

61 gole direkt katkı yaptı

24 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar Trabzonspor formasıyla 211 resmî maça çıktı. Abdülkadir, söz konusu 211 karşılaşmada 25 gol atıp 36 gol kaydederek toplamda 61 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı. Milli futbolcunun Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2027 yılında bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler