Aaron Boupendza bombası! Süper Lig'e geri dönüyor

14.08.2024 - 08:43 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 00:29

Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, bir dönem Hatayspor forması ile Süper Lig'i kasıp kavuran Aaron Boupendza'yı transfer etmek istiyor. Detaylar...

Aaron Boupendza bombası! Süper Lig'e geri dönüyor

AJANSSPOR HABER

2020/2021 sezonunda Süper Lig'de gösterdiği performans ile dikkatleri bir hayli üzerine çeken ve şampiyonluk yaşamış 4 takım ile sıkça adı anılan Aaron Boupendza, Türkiye'ye geri dönme hazırlığı yapıyor.

Gaziantep FK harekete geçti

Sports Digitale'den Reşat Can Özbudak'ın haberine göre; Süper Lig ekibi Gaziantep FK, bir dönem Hatayspor'da forma giyen Aaron Boupendza'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Menajeri bugün geliyor

Haberde yer alan bilgiye göre ilgilenilen ve görüşme halinde olunan 28 yaşındaki futbolcunun menajerinin gün içerisinde Gaziantep şehrinde olacağı öğrenildi.

Teklifin detayları belli oldu! Yarın tekrar görüşülecek

Ajansspor muhabiri Salim Manav'ın edindiği bilgiye göre Gaziantep FK, Aaron Boupendza'ya 2 yıllık sözleşme teklif etti. Taraflar büyük ölçüde anlaştı. Gaziantep temsilcisi, Gabonlu golcü ile yarın tekrar görüşecek.

Türkiye'de 22 gol attı

2020/2021 sezonunda Hatayspor, arması altında gösterdiği performanstan sonra kulübüne para kazandırarak Katar ekiplerinden Arabi Doha'ya giden futbolcu, Türkiye'de çıktığı 38 maçta 22 gol atarken 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Amerika performansı

Son iki yılını MLS'de geçiren ve bu sezon sonu Cincinnati ile sözleşmesini yenilemeyen golcü sol ayak Amerika'da çıktığı 35 maçta 9 gol 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler