A Spor'a yeni ekran yüzü

24.02.2020 - 18:50 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 18:50

Son dönemlerde Fenerbahçe Kulübü ile gerginlikler yaşayan A Spor, kadrosuna yeni bir kadın spiker kattı. Skorer TV’de spikerlik yapan Ezgi Toper, A Spor ile anlaşmaya vardı ve yayınlara çıkmaya başladı. A Spor’un yeni ekran yüzü Ezgi Toper kim? İşte yanıtı…

Skorer TV’de çalışmıştı

Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu olan; daha önce Eurosport Türkiye’de staj yapan Toper, kurucularından olduğu Skorer TV’de çok sayıda canlı yayın ve özel röportaja imza atmıştı.

A Spor ile yola devam

1.5 yıldır Skorer TV’nin yanında D Smart’ta Bol’ca Futbol programının moderatörlüğünü de yapan Toper, Kasım 2019’dan beri de haftada iki gün A Spor’da yayınlanan Maksimum Spor programında yorumcu olarak ekranlara çıkıyordu.

Setenay Cankat ile yollar ayrılmıştı

Geride bıraktığımız günlerde A Spor’da yayınlanan Spor Ajansı programında moderatör olarak görev yapan Setenay Cankat, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yorumcusu Göktuğhan Argın ile tartışmış ve Argın stüdyoyu terk etmişti.

Cankat, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "7 Şubat 2020 tarihli yayın sonrası açıkça 'ayağımı denk almam' konusunda tehdit edildim. Bu durumu direkt olarak kurumdaki yetkili kişilerle paylaştım ve bir kadın olarak bu tehdit karşısında kendimi kötü hissettiğimi, gereğinin yapılmasını yetkililerden istedim. Fakat gereği yapılmadı. Sağlık sorunlarım sebebiyle raporlu olmama rağmen şahsıma bugün gönderilen ihtarnameyle A Spor tarafından iş akdimin feshedildiğini de siz değerli kamuoyuna bildirmek isterim" demişti. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler