A Milli Takım'ın yıldızı transferi takım arkadaşlarına açıkladı!

24.06.2024 - 14:22 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 14:27

EURO 2024'te mücadele eden A Milli Futbol Takımımız'daki bir çok isim Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. İtalyan basını yıldız milli oyuncunun yeni takımını A Milli Takım kampındaki arkadaşlarına açıkladığını duyurdu. İşte detaylar...

A Milli Takım'ın yıldızı transferi takım arkadaşlarına açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımımız, oynadığı iki maçta topladığı üç puanla Çekya karşısına bir üst tura yükselmek için çıkacak. 26 Haziran günü oynanacak karşılaşma öncesi ay-yıldızlılar hazırlıklarına devam ederken, Milli Takım kadrosunda yer alan yıldız futbolcu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

Hakan Çalhanoğlu iddiası

İtalyan basınından A Milli Takım kaptanı Serie A ekibi Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Kariyer zirvesini yaşadı

2021 yılında Milan'dan ezeli rakip Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, İtalyan deviyle kariyer zirvesini yaşıyor. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Inter bu yıl Serie A'yı açık ara farkla kazandı. Bu başarılarda en büyük pay sahiplerinden biri de kuşkusuz Hakan Çalhanoğlu…

Takım arkadaşlarına açıkladı

Fanatik'in La Gazzetta dello Sport'tan derlediği habere göre; 30 yaşındaki yıldız oyuncu Milli Takım kampında takım arkadaşlarına Bayern Münih'e transfer olma durumunun somutlaştığını söyledi. Öte yandan Bavyera ekibinin 70 milyon Euro teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Bu teklifin ardından menajer Gordon Stipic'in Inter'den yeni bir sözleşme isteyebileceği iddia edilse de Inter'in bunu kabul etmeyeceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler