Türkiye - Litvanya Maçının Hakemi Kim? Türkiye - Litvanya Maçı Ne Zaman?

11.06.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 11.06.2022 - 16:56

UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden Türkiye A Milli Takımı'nın Litvanya maçında görev yapacak hakem belli oldu. Türkiye - Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye - Litvanya Maçının Hakemi Kim? Türkiye - Litvanya Maçı Ne Zaman?

AJANSPSOR HABER

UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Takımımız'ın Litvanya ile oynayacağı mücadelede görev yapacak hakem belli oldu. Türkiye - Litvanya maçının hakemi kim? Türkiye - Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Türkiye - Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye ile Litvanya arasında oynanacak UEFA Uluslar Ligi 1. Grup, 4. maçı 14 Haziran Salı günü, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak.

Türkiye - Litvanya maçının hakemi belli oldu

Türkiye - Litvanya maçını Fransız kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek.

Milli Takım tarihinde ilk!

Stephanie Frappart, Milli Takım tarihimizde maç yöneten ilk kadın hakem olarak tarihe geçecek. Frappart'ın yardımcılıklarını Mikael Berchebru ve Cyril Mugnier yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mikael Lesage olacak.

Stephanie Frappart kimdir

Stephanie Frappart, ilk olarak 2018/19 sezonunda Fransa Ligue 1'de hakemlik yapmaya başlayan Stephanie Frappart, Amiens ile Strasbourg maçını yöneterek Fransa'da ilk kez erkekler arası profesyonel futbol maçı yöneten kadın hakem olmuştu.

37 yaşındaki Frappart, daha önce aldığı görevlerle birçok ilke imza atmıştı. 2019 yazında Liverpool ile Chelsea arasında İstanbul'da Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa maçını yöneten Frappart, Süper Kupa'da maç yöneten ilk kadın hakem olmuştu. O maçta Frappart'ın dördüncü hakemi ise Cüneyt Çakır olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler