A Milli Takım'ın hazırlık maçı takvimi belli oldu

27.10.2022 - 13:34 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 13:43

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), EURO 2024 Elemeleri için çalışmalarını sürdüren A Milli Takım'ın hazırlık maçı programını açıkladı. İşte detaylar...

A Milli Takım'ın hazırlık maçı takvimi belli oldu

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın gelecek yıl Mart ayında başlayacak olan EURO 2024 Elemeleri'nin hazırlıkları kapsamındaki özel maçlarının oynanacağı stadyumlar ve başlama saatleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), konuyla ilgili açıklama yaptı.

A Milli Takım'ın hazırlık maçı programı

TFF'den yapılan açıklamaya göre A Millî Takım, 16 Kasım'da İskoçya ile oynayacağı karşılaşmaya Diyarbakır Stadyumu, 19 Kasım'da Çekya mücadelesine ise Gaziantep Stadyumu ev sahipliği yapacak. Her iki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak.

21 yıl sonra Gaziantep'te, Diyarbakır tarihinde ise ilk

Diyarbakır kenti, İskoçya özel maçıyla A Millî Takım seviyesinde ilk kez bir maça ev sahipliği yapmış olacak. Gaziantep ise 21 yıllık aranın ardından A Millî Takım ile buluşacak. Milliler, 25 Nisan 2001 tarihinde Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan maçta Arnavutluk ile karşı karşıya gelmişti.

İlgini Çekebilir
Devlet, Ali Koç için tazminat ödeyecek!
Habere Git

İskoçya ile tarihinde daha önce bir kez karşılaşan A Millî Takımımız, 8 Haziran 1960'ta Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan bu özel maçı 4-2 kazanmıştı. Ay-Yıldızlılar, Çekya ile ise tarihindeki 21. maçını oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler