A Milli Takım'ın başarısızlığını üzerine aldı!

16.06.2021 - 23:13 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 23:29

A Milli Takım için yaptığı şarkı çok eleştirilen Kıraç, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Kıraç, 'Milli Takımın başarısızlığından sorumluyum' dedi. İşte detaylar...

A Milli Takım'ın başarısızlığını üzerine aldı!

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım, EURO 2020 A Grubu'ndaki ikinci maçında Galler'e 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Millilerin grubu ilk iki sırada tamamlama şansı kalmadı.

Kıraç'tan maç sonu çok konuşulan paylaşım

Ünlü şarkıcı Kıraç, maçın ardından Twittter hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemi oldu. Kıraç, 'Özür diliyorum' başlıklı bu paylaşımında ''Özür diliyorum! Milli Takımın başarısızlığından tamamen ben sorumluyum. Neden “Milli” takıma milli duyguları öne çıkaran, mehmetçik gibi bayrak gibi ortak olması gereken değerlerimizden “marş” yaptım ki? Hem de kimseden tek kuruş almadan ve beklemeden'' ifadelerine yer verdi.

Milli Takım şarkısı çok eleştirildi

Kıraç, EURO 2020 öncesi milli takım için 'Haydi' adlı bir şarkı hazırladı. Kıraç'ın hazırladığı bu şarkıdaki "Dünyaya haykıran gür sesimizsin/ Sen de askersin sen de Mehmet'sin" sözleri ise dinleyenlerin tepkisini çekti. Kıraç, bu eleştirilere Olmayan ne? Müziği mi? Asker mi? Mehmet mi? Bayrak mı? Nedir gerçekten olmayan?" yanıtıyla cevap vermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler