A Milli Takım'ın 11'i belli oldu

11.10.2020 - 08:47 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 08:47

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında deplasmanda Rusya'nın konuğu olacak. Peki bu karşılaşmada iki takımın da 11'i nasıl olacak? Karşılaşma kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

A Milli Takım'ın 11'i belli oldu

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Rusya ile karşı karşıya gelecek.

11'ler

Rusya: Shunin, Karavaev, Semenov, Kdryashov, Zhirkov, Miranchuk, Zobnin, Ozdoev, Ionov, Dzyuba, Kuzyaev

Türkiye: Mert, Zeki, Ozan Kabak, Merih Demiral, Umut, Ozan Tufan, Mahmut, Efecan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan, Burak Yılmaz.

Rusya - Türkiye maçı hangi kanalda?

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki üçüncü maçında deplasmanda Rusya'nın konuğu olacak. VTB Arena'da oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Kaan Ayhan kamptan ayrıldı

Kaan Ayhan, sakatlığı nedeniyle milli takım kampından ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaan, "Sakatlığım nedeniyle maalesef milli takım kampından ayrıldım" dedi.

Rusya'da koronavirüs vakası

CSKA Moskova ve Rusya Milli Takımı'nın oyuncusu Mario Fernandez, koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı.

Rusya Milli Takımı'nın sosyal medya hesabında yer alan bilgilendirmede, futbolcuların dün rutin koronavirüs testinden geçirildiği ve 30 yaşındaki savunma oyuncusu Fernandez'in koronavirüs olabileceği şüphesiyle evinde karantinaya alındığı kaydedildi.

Türkiye, Rusya ile kaçıncı kez oynayacak?

A Millî Takımımız, Rusya ile bugüne kadar 9'u özel maçta olmak üzere 21 defa karşılaştı. Rusya'yı 3 defa mağlup eden A Millîler, 4 defa berabere kaldı, 14 defa ise mağlup oldu. Millîler Rusya'ya karşı 10 gol kaydederken, kalesinde ise 37 gol gördü.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler