Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı A Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı

21.03.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 18:49

Son dakika | Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı ve Beşiktaş stoperi Tayyip Talha Sanuç, A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. İşte tüm detaylar.

Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı A Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için bir araya gelen ve çalışmalarına başlayan A Milli Takım'da ayrılıklar yaşandı. Ay-Yıldızlılar'ın iki stoperi kadrodan çıkarıldı.

Abdülkerim Bardakcı kadrodan çıkarıldı

Galatasaray'ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın stoperi hakkında açıklama yapıldı.

Sebep baş ağrısı

A Milli Takım'dan yapılan açıklamada Abdülkerim Bardakcı'nın kadrodan çıkarılma sebebi de belirtildi. Duyuruya göre 28 yaşındaki savunmacının baş ağrısı şikayetleri takımla devam edememesine neden oldu.

İlgini Çekebilir
Mbappe Fransa'nın yeni kaptanı
Habere Git

Açıklamada, "Galatasaray’da forma giyen millî futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı, üç gündür devam eden baş ağrısı şikâyeti nedeniyle EURO 2024 Elemeleri’nde mücadele edecek A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarıldı. Abdülkerim’in ileri tetkik ve tedavisine kulübünde devam edilecek" denildi.

Abdülkerim Bardakcı'nın bu sezonki performansı

Sezon başında 2.80 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, Sarı-Kırmızılı forma ile 22 karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli stoper, 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Abdülkerim, 4 maçta sarı, 1 maçta ikinci sarıdan kırmızı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Buffon'dan itiraf: ''Ayrıldığıma pişmanım''
Habere Git

Tayyip Talha da çıkarılmıştı

A Milli Takım'ın stoperleri yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle kadroda tutunamadı. Beşiktaş'ın genç savunmacı Tayyip Talha Sanuç'un da geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile kadrodan çıkarıldığı duyurulmuştu.

A Milli Takım, "A Millî Takımımızın aday kadrosunda zorunlu bir değişiklik yapıldı. Tayyip Talha Sanuç’un bugün gerçekleştirilen MR tetkikleri sonucunda, Beşiktaş - İstanbulspor karşılaşmasında sağ uyluk arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi" açıklamasını yaptı.

Tayyip Talha Sanuç'un performansı

Sezon başında 1.5 milyon Euro bonservis bedeline Adana Demirspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Tayyip Talha Sanuç, çıktığı 24 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı. Tayyip Talha, 1 müsabakada ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler