A Milli Takım'ın yeni kaleci antrenörü Sven Höh oldu

02.09.2023 - 14:03 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 14:13

EURO 2024 Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım'da görevden ayrılan Stuttgart kaleci antrenörü Steffen Krebs’in yerine Sven Höh geldi. Detaylar...

A Milli Takım'ın yeni kaleci antrenörü Sven Höh oldu

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım'da görev değişikliği yaşandı. Ay-Yıldızlı ekipte kaleci antrenörü değişti.

Steffen Krebs'in yerine Sven Höh geldi

 Letonya ve Galler ile oynanan eleme maçlarında teknik ekipte yer alan Stuttgart kaleci antrenörü Steffen Krebs mazereti nedeniyle görev değişikliği yaşandı. Zorunlu değişiklikte Krebs'in yerine Sven Höh getirildi.

TFF'den açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Almanya’nın Hamburg kulübünde çalışmakta olan kaleci antrenörü Sven Höh, A Millî Takımımızın Ermenistan ve Japonya ile oynayacağı maçlar için teknik kadromuzda görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Sergio Ramos'a son çağrı! İşte teklif detayları
Habere Git

Değişikliğin sebebi ise "A Millî Takımımızın Letonya ve Galler ile oynadığı karşılaşmalarda teknik ekipte bulunan Stuttgart’ın kaleci antrenörü Steffen Krebs’in yaklaşan milli maç döneminde mazeretli oluşu sebebiyle görev değişikliği zorunlu olarak gerçekleştirilmiştir" ifadeleri ile açıklandı.

Sven Höh kimdir?

2009-2021 yılları arasında Kaiserslautern’de görev alan Höh, 2021 senesinden beri Hamburg kulübünün profesyonel takımının kaleci antrenörlüğünü yapmaktadır.

Türkiye - Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta?

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında Türkiye ile Ermenistan karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 8 Eylül Cuma günü, saat 21.45'te oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler