Abdülkadir Ömür, Serdar Aziz ve Yusuf Yazıcı İtalya kadrosundan çıkartıldı

28.03.2022 - 18:54 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 19:11

İtalya ile oynanacak özel karşılaşma öncesinde A Milli Takım'da Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Serdar Aziz, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartıldı.

Abdülkadir Ömür, Serdar Aziz ve Yusuf Yazıcı İtalya kadrosundan çıkartıldı

Yarın akşam Konya'da İtalya ile oynayacak A Milli Takım'da Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Serdar Aziz, kadrodan çıkartıldı.

 

İtalya sınavı yarın akşam

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yarın oynanacak maçta Türkiye ile İtalya ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Maçı Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji yönetecek. Jorgji'nin yardımcılıklarını Dojando Myftarı ve Ilir Tartaraj yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Juxhin Xhaja olacak.

Yeni kaptan Hakan Çalhanoğlu

Öte yandan Burak Yılmaz'ın milli takımı bırakmasının ardından yeni kaptan Hakan Çalhanoğlu oldu. Çalhanoğlu  "Kaptanlık sorumluluğunun farkındayım ve bunu gururla taşıyacağım. Sorumluluğu herkesin alması gerekiyor. En başta benim. 2015 yılından beri bu formayı taşıyorum. Zaman çabuk geçiyor. . Emre Abi ve Arda Abiyle oynadım, şimdi Burak abi aramızdan ayrıldı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler