A Milli Takım hız kesmedi! Şenol Güneş'ten toplantı

05.06.2021 - 20:30 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 21:10

A Milli Takım, EURO 2020'de oynayacağı İtalya maçının hazırlıklarını sürdürdü. Peki İtalya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Takım hız kesmedi! Şenol Güneş'ten toplantı

AJANSSPOR - HABER

Hazırlık maçlarını tamamlayan ve EURO 2020’nin açılış maçında İtalya ile kozlarını paylaşacak A Milli Futbol Takımımız, kampta olduğu Almanya'da bu maçın hazırlıklarını hız kesmeden sürdürdü. 

 

Şenol Güneş toplantı yaptı

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde kamp yapılan otelin sahasında yapılan antrenmanın ilk 20 dakikalık bölümü basına açık olarak gerçekleşti. Isınma hareketlerinin ardından takımı sahada toplayan Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.

Milliler, taktik çalıştı

Topla yapılan ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan milliler, ardından 3'er grupla minyatür kale maç yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise İtalya maçının taktiği üzerinde duruldu. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman sırasında sık sık idmanı durdurarak oyunculara uyarılarda bulundu. 

 

Almanya kampı 10 Haziran'a kadar devam edecek

A Milli Takım, hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek. 2. etap kamp çalışmaları için 2 Haziran'da Almanya'ya gelen milliler, 10 Haziran tarihine kadar idmanlarına burada devam edecek.

 

Türkiye - İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

11 Haziran-11 Temmuz tarihlerindeki 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda açılış, İtalya - Türkiye maçı ile yapılacak. Millerimiz, Roma Olimpiyat Stadı'nda 11 Haziran Cuma günü 22:00'da İtalya ile karşılaşacak. İtalya - Türkiye maçı TRT ekranlarından canlı izlenecek. 

 

Senin için hazırladığımız haberler