Konyaspor - Kasımpaşa maçı sonrası koridorda kavga çıktı

18.02.2022 - 23:04 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 09:56

Süper Lig'de 4-4 beraberlik ile sonuçlanan Konyaspor-Kasımpaşa maçının ardından soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı. İki taraf kavga etti. İşte detaylar...

Konyaspor - Kasımpaşa maçı sonrası koridorda kavga çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Bol gollü, seyir zevki oldukça yüksek geçen maç 4-4 beraberlik ile sonuçlandı.

Toplam 8 golün kaydedildiği karşılaşma sona erdiğinde puanlar iki takım tarafından bölüşüldü. Maç sonu açıklamalarında her iki tarafın futbolcuları da galibiyet alamadıkları için mutsuzdu. Ligin üst sıralarında mücadele eden Konyaspor, galibiyet alamadıkları için mutsuz olduklarını kaydederken, son dakikada gelen penaltı ile beraberliği sağladıkları için 1 puan ile yetinmek zorunda olduklarını söyledi.

Koridorda arbede vardı

Nefes kesen mücadelenin ardından 8 gol kaydedildi ve iki takım futbolcuları son düdük ile birlikte soyunma odalarına doğru ilerlemeye başladı. Fakat soyunma odası koridorlarında taraflar arasında tartışma çıktığı ve bu tartışmanın ilerleyerek, arbedeye dönüştüğü öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler