40 Milyon MCLaren F1 Token, Bitci’de satışa çıktı

17.08.2021 - 18:55 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 19:04

Bitci Teknoloji, Formula 1 tarihinin en başarılı takımlarından McLaren Formula 1 ile geliştirdiği taraftar token projesinde arz sürecini başladı.

40 Milyon MCLaren F1 Token, Bitci’de satışa çıktı

AJANSSPOR - HABER

40 milyon adet McLaren Token, 0,50 Euroluk avantajlı ön satış fiyatıyla dün yatırımcılara sunulmuya başlandı.

Geri sayım sona erdi

Bodrum merkezli blockchain şirketi Bitci Teknoloji ve Formula 1 tarihinin en başarılı ekiplerinden McLaren Formula 1 iş birliğiyle hayata geçirilen taraftar token projesinde geri sayım sona erdi. Geçtiğimiz aylarda imzalanan mutabakatla, Formula 1 tarihinin birinci blockchain iş birliğini hayata geçiren Bitci Teknoloji ve McLaren Formula 1 Grubu, geliştirilen taraftar token projesinin arz sürecini dün saat 15.00'dan itibaren başlattı.

0,50 Euro’luk avantajlı ön satış fiyatıyla limitli sayıda yatırımcıya sunulan 40 milyon adet McLaren Taraftar Token, Bitci com üzerinden, yalnızca Bitcicoin aracılığıyla alınabiliyor.

Token sahibi olmak isteyen yatırımcıların alım süreci öncesinde cüzdanlarında kâfi ölçüde Bitcicoin bulundurması gerekecek. McLaren Token’ın arz sonrası Bitci.com’daki listelenme tarihi ise 12 Eylül 2021 olarak belirlendi.

Token sahibi olmak isteyen yatırımcıların alım süreci öncesinde cüzdanlarında kâfi ölçüde Bitcicoin bulundurması gerekecek. McLaren Token’ın arz sonrası Bitci com’daki listelenme tarihi ise 12 Eylül 2021 olarak belirlendi.

Logo, McLaren Formula 1 araçlarında ve pilotların kasklarında yer alıyor

Kelam konusu token projesi, Bitci Teknoloji bünyesindeki Türk mühendis ve yazılımcılar tarafından geliştirilen; Türkiye’nin birinci yerli blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışıyor. Öte yandan, 3+2 yıl geçerli olacak muahede kapsamında, Bitci Teknoloji şirketlerinden Bitci com’un logosu McLaren Formula 1 Grubu araçlarında ve pilotların kasklarında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler