Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor İçin Avrupa'da Son Gün

02.09.2022 - 11:24 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 14:57

Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor, bugün Avrupa kadrolarını UEFA'ya bildirecek. 4 kulübün Avrupa'da oynatabilmesi için transferde saatleri kaldı.

Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor İçin Avrupa'da Son Gün

AJANSSPOR HABER

Avrupa'da mücadele eden 4 Türk takımı için bugün son gün. Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor, Avrupa kadrolarını yarın UEFA'ya bildirecek. Dolayısıyla Avrupa için transferde 4 kulübün saatleri kaldı.

UEFA'ya kadro bildirimi için son gün

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden 4 takımın kadrolarını UEFA'ya bildirmeleri için verilen süre sona eriyor. UEFA tarafından yapılan resmi açıklamaya göre; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek takımların 2 Eylül'de Orta Avrupa Saati baz alınarak 24.00'a kadar kadrolarını açıklamaları gerekiyor.

Türkiye saatiyle 01.00

Türkiye saatine göre ise, temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor için liste verme süresi, 2 Eylül'ü 3 Eylül'e bağlayan gece, saat 01.00'a kadar sürecek.

Avrupa için transferde son saatler

Avrupa'nın 5 büyük liginde transfer sezonunun sona ermesi, Türk takımlarının boşta kalan yıldız isimleri kadrolarına katmaları için fırsat oluşturdu. Fakat 4 takım bu fırsattan yararlanamayabilir. Bu gece 01.00'da UEFA'ya kadrolarını açıklamak zorunda olan temsilcilerimiz, 01.00'dan sonra yaptıkları transferleri Avrupa kupalarında oynatamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler