Beşiktaş transferde Danimarkalı Philip Zinckernagel'in peşinde

22.06.2022 - 12:53 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 13:10

Transferde Gedson ve Romain Saiss'i renklerine bağlayan Beşiktaş'ın Danimarkalı kanat oyuncusu Philip Zinckernagel'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. İşte detaylar...

Beşiktaş transferde Danimarkalı Philip Zinckernagel'in peşinde

Galatasaray'da forma giyen Victor Nelsson, Trabzonspor'da Andreas Cornelius'un ardından Karadeniz ekibinin Jens Stryger hamlesiyle Süper Lig'de 3'e çıkan Danimarkalı sayısı 4 olabilir.

Beşiktaş için Philip Zinckernagel iddiası

Danimarka basınından Ekstra Bladet'in haberine göre Beşiktaş, Premier Lig'den düşen Watford'un 27 yaşındaki kanat oyuncusu Philip Zinckernagel'i kadrosuna katmak istiyor. 

Beşiktaş ve Olympiakos peşinde

Haberde, geride kalan sezonu Premier Lig'e yükselmesine büyük katkı yaptığı Nothingham Forest'ta kiralık olarak geçiren Watford'un Danimarkalı futbolcusu için en somut ilginin Beşiktaş ve Yunan ekibi Olympiakos'tan geldiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Kartal'a İranlı kanat oyuncusu!
Habere Git

Watford'dan ayrılmak istiyor

Watford ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Philip Zinckernagel, kulübün Premien Lig'den Championship'e düşmesinin ardından takımdan ayrılmayı planlıyor.

Marinakis devrede

Zinckernagel'in geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçirdiği Nottingham Forest'in sahibi Evangelos Marinakis, aynı zamanda Olympiakos'un da sahibi... Bu bağlantı üzerinden Yunan ekibi, Danimarkalı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

50 maçta 7 gol, 10 asistlik performans

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan sağ kanat oyuncusu geride kalan sezonda 50 maçta forma giydi ve 7 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig'deki 4. Danimarkalı olacak

Philip Zinckernagel, Beşiktaş'a transferi gerçekleşmesi halinde Süper Lig'de forma giyen 4 Danimarkalı'dan biri olacak. Şu an Süper Lig'de Galatasaray'da Victor Nelsson, Trabzonspor'da Andreas Cornelius ve Jens Stryger Larsen yeni sezonda forma giyecek olan Danimarkalı futbolcular.

Senin için hazırladığımız haberler