Niğde Anadolu Ligden Çekilme Dilekçesini TFF'ye Verdi

11.02.2023 - 16:02 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 16:11

Son dakika haberleri... Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen spor kulüpleri arasında yer alan Niğde Futbol kulübü, ligden çekilme dilekçesini verdi. İşte detaylar.

Niğde Anadolu Ligden Çekilme Dilekçesini TFF'ye Verdi

AJANSSPOR-HABER

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen TFF 3. Lig ekibi Niğde Anadolu FK, ligden çekilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dilekçe verdi. 

4 futbolcu hafif yaralandı

Niğde Anadolu FK'nın şehrin merkezindeki tesislerinde depremi yaşayan futbolcuların şehri terk ettiği ve 4 futbolcunun da hafif yaralandığı açıklanmıştı.

Algun Erdem: "Ciddi hasar var, duvarlar ve kolonlar çatladı"

Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü Algun Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biz lige odaklanmışken oluşan bu korkunç depremlerden birkaç gün önce aşırı kar yağışı nedeniyle maçımız ertelenmişti. Depremle birlikte oyuncularımızdan 2'si hariç tamamı tesislerde kalamayacak psikoloji içine girdi, tesisi ve şehri terk etti. Tesisimizde depremin oluşturduğu ciddi hasar var, duvarlar ve kolonlar çatladı" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Adıyaman FK, ligden çekildi
Habere Git

Galatasaray'ın pilot takımı

Bilindiği üzere, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, aynı zamanda Süper Lig ekibi Galatasaray'ın da pilot takımı olarak 3. Lig'de mücadele ediyor.

Niğde Anadolu FK ligde bu sezon 20 maç sonunda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 10 puan topladı ve son sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler