Alanya Kestelspor Otobüsü Kaza Yaptı! 2 Futbolcunun Durumu Ağır...

12.03.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 12:41

Ofspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden TFF 3. Lig takımlarından Alanya Kestelspor'un otobüsü sabah 05.30 sıralarında Ulaş Dinlenme Tesisleri'nin önünde kaza yaptı.

Alanya Kestelspor Otobüsü Kaza Yaptı! 2 Futbolcunun Durumu Ağır...

TFF 3. Lig ekiplerinden Alanya Kestelspor, Ofspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın sonunda sabah 05.30 sıralarında Ulaş Dinlenme Tesisleri'nin önünde kaza yaptı.

Ulaş Dinlenme Tesisleri'nin önünde kaza yaptı

Gerçek Alanya sitesinde yer alan habere göre; TFF 3. Lig 2. Grup'ta Ofspor deplasmanından dönen Alanya Kestelsporspor'un otobüsü sabah 05.30 sıralarında Ulaş Dinlenme Tesisleri'nin önünde kaza yaptı.

Otobüs yan yattı

Futbolcuların bulunduğu otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpması sonucu yan yattı. 

İlgini Çekebilir
İlk maçında Zaniolo'ndan ustalık işi gol
Habere Git

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından oyuncular, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Levent Uğur: "Çok talihsiz bir kaza yaşadık"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Çok talihsiz bir kaza yaşadık. Alanya’ya 2-3 kilometre kala otobüs devrildi. 

"Futbolcularımızdan 2’sinin durumu ağır"

Yan yatan otobüs 100 metre kadar yerde sürüklendi. 14 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırıldılar. Futbolcularımızdan 2’sinin durumu ağır ve Antalya’ya gönderildi" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un yerine B planı! İşte düşünülen isim...
Habere Git

Çağdaş Çavuş: "Adeta ölümden döndük ve hala şok içindeyiz"

Ajansspor'dan Nazım Türknas'a konuşan Alanya Kestelspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş ise, "Ofspor maçından dönüşte, Alanya’ya girmemize çok kısa bir mesafa kala, havanın yağışlı olması sebebiyle otobüsümüz devrildi ve 100-150 metre yana yatmış şekilde sürüklendik. Adeta ölümden döndük ve hala şok içindeyiz. 

Çok şükür ki hayati tehlikesi olan bir kişi yok ama 2 futbolcumuzun durumu ağır ve Antalya’ya sevk edilmeleri gerekti. Benim, teknik heyetimin ve futbolcularımızın çeşitli şidetlerde yaralanmaları var. Toplamda 14-15 kişi. Bu büyük kazayı bu şekilde hafif atlamamız Allah’ın bize bir lütfü" ifadelerini kullandı. 

Alanya Kestelspor'dan açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, kazanın dün oynanan Yeşilyurt Ofspor müsabakası dönüşü saat 04.20'de Alanya girişindeki Ulaş mevkisinde meydana geldiği bildirildi.

Kazada teknik direktör ve yardımcısı ile 13 futbolcunun yaralandığı kaydedilen açıklamada, "Yaralıların kaza sonrası bölgedeki hastanelere nakilleri yapılmış, tedavilerine başlanmıştır. Hepimizi derinden üzen bu ağır kazada şükürler olsun ki can kaybımız yoktur. Bir oyuncumuzun Akdeniz Üniversitesi Hastanesine ameliyat için sevki yapılmış olup, diğer bir oyuncumuz da Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alınmıştır. Diğer oyuncularımızın ve teknik ekibimizin tedavileri ise devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

TFF VE KULÜPLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Yaşanan kaza sonrası TFF ve kulüpler, Alanya Kestelspor'a geçmiş mesajları yayımladı.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF)

"Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü takım otobüsü kaza yapan TFF 3. Lig kulübü Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yaralılara acil şifalar dileriz."

FENERBAHÇE 

"TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Ofspor deplasmanından dönen Alanya Kestelsporspor kafilesini taşıyan takım otobüsünün sabah saatlerinde kaza yaptığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

GALATASARAY

"Yeşilyurt D.Ç. Ofspor ile deplasmanda oynadığı maçın dönüş yolunda kaza geçiren TFF 3'üncü Lig ekibi Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

TRABZONSPOR

"Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü takım otobüsü kaza yapan Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

MKE ANKARAGÜCÜ

"Deplasman dönüşü takım otobüsü kaza yapan TFF 3. Lig kulübü Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

ANTALYASPOR

"Armoni Alanya Kestelspor takım otobüsünün Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü kaza yaptığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehrimizin takımı Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yaralılara acil şifalar dileriz."

ALANYASPOR

"Deplasman dönüşü takım otobüsü kaza yapan Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler