3 büyükler Carvalho'nun peşinde! Real Betis'den açıklama geldi

16.01.2024 - 19:15 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 19:24

Real Betis'in başkanı Angel Hero, adı transferde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Portekizli futbolcu William Carvalho hakkındaki soruya yanıt verdi.

3 büyükler Carvalho'nun peşinde! Real Betis'den açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezon başında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kapıştığı William Carvalho için Beşiktaş devreye girdi. 

Estadio Deportivo'nun haberine göre Türkiye'den Beşiktaş, kış transfer döneminde William Carvalho'yu kadrosuna katmak istiyor.  Real Betis'in başkanı Angel Hero ise, adı transferde Beşiktaş ile anılan Portekizli futbolcu William Carvalho hakkındaki soruya yanıt verdi.

"Sadece Türkiye'den değil"

İspanyol kulübünün başkanı Angel Haro, "William Carvalho'nun Beşiktaş'a gideceği yönündeki haberler doğru mu?" sorusu üzerine, "Sadece Türkiye'den değil, diğer ülkelerden de oyuncumuza ilgi olduğu doğru. Bir teklif geldiği zaman prensip olarak teknik direktörümüz Pellegrini ve oyuncu ile konuşuruz. Ardından bir karar veririz" cevabını verdi.

Beşiktaş, kiralamak istiyor

Siyah-beyazlıların, Carvalho'yu sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralayıp 6 aylık maaşını vermek istediği ve sözleşmede satın alma opsiyonu talep ettiği ileri sürülüyor. Betis'in ise kiralama bedelinde ısrarcı olduğu iddia ediliyor.

William Carvalho'dan Beşiktaş'a yeşil ışık

31 yaşındaki deneyimli orta sahanın, Portekizli teknik direktör Fernando Santos'la konuşup transfere yeşil ışık yaktığı öne sürülüyor.

William Carvalho'nun performansı

Bu sezon İspanyol kulübüyle 16 maça çıkan 31 yaşındaki Portekizli futbolcu 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler