24 Erzincanspor'un Yeni Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım Oldu

04.04.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 16:22

TFF 2. Lig'de mücadele eden 24 Erzincanspor, Hikmet Sevim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Ahmet Yıldırım ile sözleşme imzaladı.

24 Erzincanspor'un Yeni Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım Oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden 24 Erzincanspor, teknik direktör Hikmet Sevim'den boşalan koltuğu doldurdu. Erzincan temsilcisi, Ahmet Yıldırım ile anlaşma sağladı.

İmzalar atıldı

24 Erzincanspor'da teknik direktör Ahmet Yıldırım ile imzalar atıldı. Ahmet Yıldırım, sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak 24 Erzincanspor Teknik Direktörü oldu.

Kulüp başkanı hedefi açıkladı

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşma yapan 24 Erzincanspor Başkanı Hüseyin Akpınar, hedeflerin hiçbir zaman play-off olmadığını her zaman şampiyonluk olduğunu kaydetti.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de 27. hafta tamamlandı! Lider Galatasaray arayı açıyor...
Habere Git

Ahmet Yıldırım'ın gözü kalan maçlarda

Kırmızı-Siyahlı takımın yeni teknik direktörü Ahmet Yıldırım ise 24 Erzincanspor’da top koşturan futbolcuları ve genel anlamında ligi iyi bildiğini belirterek kalan maçlarda galibiyeti hedeflediğini açıkladı.

Son olarak Amedspor'da çalıştı

49 yaşındaki teknik adam son olarak Amedspor'u çalıştırdı. Şubat 2022'den Mart 2023'e kadar takımda görev alan Yıldırım, çıktığı 42 maçta 20 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı ve 1.71 puan ortalaması tutturdu.

Ahmet Yıldırım'ın görev yaptığı takımlar

Ahmet Yıldırım, daha önce Mersin İdman Yurdu (Yrd.Antrenör), Körfez, Pendikspor, Fethiyespor, BB Erzurumspor, Bucaspor, Gümüşhanespor, Sakaryaspor, Kastamonuspor, Şanlıurfaspor, Sarıyer ve Çorum'da görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler