Pandemide zengin oldu, Alman ekibi Hertha Berlin'e Başkan olacak!

17.10.2023 - 17:46 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 17:54

Salgın dönemini fırsata çeviren Alman girişimci Stepan Timoshin Berlin’deki erkek mağazası ve e-ticaret üzerinden satış rekoru kırdı. Zengin olan girişimci Hertha Berlin'e başkan adayı olacak.

Pandemide zengin oldu, Alman ekibi Hertha Berlin'e Başkan olacak!

AJANSSPOR HABER

Salgındaki korona tedbirleri ve yasaklar en çok Berlin’de erkek giyim üzerinde mağazası bulunan 20 yaşındaki genç girişimci Stepan Timoshin’e yaramıştı. 23 yaşındaki Alman, zengin olmasından sonra koyu taraftarı olduğu Hertha Berlin'e başkan adayı olacağı iddia edildi.

Hertha Berlin'e başkan olacak

Spor ayakkabı satarak milyoner olan 23 yaşındaki Stepan Timoshin, kulüp başkanlığı için adaylığını koyacağını açıkladı. Koyu Hertha Berlin taraftarı olan genç girişimci, gelecek adına hayallerini ve yatırımlarını açıkladı.

Özellikle günlük ve spor giyim üzerine yoğunlaştıklarını dile getiren Stepan Timoshin, şu açıklamalarda bulundu.  

“Tişörtler, spor ayakkabılar, eşofmanlar ve aksesuarlardan oluşan günlük giyimin vazgeçilmez tekstil ürünlerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Özellikle koronavirüs ile birlikte insanlar günlük ve spor giyime daha fazla yöneldi. Bu durumun pandemiden sonra da devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü spor giyinerek de şık olunabilir ve herkes bunu çok iyi anladı.”

''Futbolcular da alışveriş yapıyor''

Pandemi döneminde zengileşen genç girişimci, işi ile alakalı yaptığı açıklamalarda, ''Kendi markamızla ürettiğimiz tekstil ürünlerinin yanı sıra birçok dünya markasının da satışına aracılık ediyoruz. Günlük ve spor giyimin öne çıktığı mağazamız, Berlin’in en popüler mağazaları arasındadır. Futbolcular ve ünlülerin de bulunduğu geniş bir müşteri kitlemiz var.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler