Dünya Rey Mysterio Öldü Haberi İle Sarsıldı! WWE Yıldızı Gerçekten Öldü Mü?

15.07.2023 - 21:53 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 22:07

WWE'nin sevilen yıldızlarından Meksikalı Rey Mysterio'nun sosyal medyada çıkan ölüm haberleri dünya genelinde derin bir üzüntüye neden oldu. Peki Rey Mysterio öldü mü?

Dünya Rey Mysterio Öldü Haberi İle Sarsıldı! WWE Yıldızı Gerçekten Öldü Mü?

AJANSSPOR-HABER

WWE'nin en sevilen yıldızlarından olan 48 yaşındaki Meksikalı güreşci Rey Mysterio'nun ölüm haberi sosyal medyada viral oldu ve hayranlarda derin bir üzüntü yarattı. Peki ünlü "High-Flyer" (Atletik ve daha küçük cüsseli güreşçiler için kullanılan bir tanım) güreşçi gerçekten öldü mü?

Ölüm haberi henüz resmileşmedi

Gerçek adı Óscar Gutierrez olan dünyaca ünlü güreşçinin öldüğüne dair resmi bir açıklama iddiaların patlamasından bu yana saatler geçmiş olsa da henüz gelmedi. Haberlerin asılsız olduğu düşünülüyor.

Ringde ölümle sonuçlanan kazanın bir parçası olmuştu

Rey Mysterio 21 Mart 2015'te AAA adlı Meksikalı güreş şirketinin bir etkinliğinde karşılaştığı Perro Aguayo Jr isimli güreşciye imza hareketi olan 619'u uygularken kaza eseri rakibinin boynunun kırılmasına ve hayatını kaybetmesine neden olmuştu. 

İlgini Çekebilir
WWE yıldızı kanser olduğunu açıkladı!
Habere Git

Rey Mysterio kimdir?

11 Aralık 1974 doğumlu güreşçi 2002'den itibaren aralıklı olarak boy gösterdiği dünyaca ünlü Amerikan Güreşi şirketi WWE'de nam saldı. Burada yıllar içerisinde kazandığı WWE, Dünya Ağırsiklet, Kıtalararası, Amerika Birleşik Devletleri ve takımlar şampiyonluğu kemerleri ile çok sayıda başarı elde eden güreşçinin emekli olduğunda "Şöhretler Müzesi'ne" girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Türk Televizyonunun vazgeçilmezi oldu

2009-2011 yılları arasında ülkemizde FOX TV'de Bilgehan Demir'in anlatımı ile yayınlanan WWE'nin RAW ve Smackdown şovları 2000 sonrası kuşağın sevgilisi olmuştu. Rey Mysterio o dönem ülkemizde en sevilen güreşçilerden biri konumundaydı.

Senin için hazırladığımız haberler