2-0'lık maç manşetlerde: "Türkler kendilerini cesurca savundu"

29.09.2021 - 10:45 | Son Güncellenme: 29.09.2021 - 10:48

Hollanda basını, Beşiktaş'ın Ajax'a 2-0 kaybettiği Şampiyonlar Ligi C Grubu maçına geniş yer verdi. Peki Hollanda basınında Beşiktaş için ne dediler? İşte yanıtı...

2-0'lık maç manşetlerde: "Türkler kendilerini cesurca savundu"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Beşiktaş, 11 eksikle gittiği Ajax deplasmanında rakibine 2-0 mağlup oldu. Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynadığı 2. maçın ardından Hollanda basınında bu maç geniş yer buldu. Detaylar haberde...

"Ajax ilk yarıda işi bitirdi"

Hollanda'da yayın yapan AD gazetesi Ajax'ın Beşiktaş karşısında işi ilk yarıda bitirdiğini yazdı. Ajax'ın sorunlarla boğuşan Beşiktaş karşısında farka gidemediğini vurgulayan gazete, 2-0'lık skorun Amsterdam ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesini sağladığını vurguladı. 

"Türkler bu şartlar altında kendilerini cesurca savundu"

Ayrıca gazete Beşiktaş'ın kısıtlı sayıda oyuncuya sahip olduğunu belirtirken, "Türkler, bu şartlar altında kendilerini cesurca savundu" yorumuna yer verdi.

Ajax'a övgü

De Telegraaf, "Güçlü Ajax, Şampiyonlar Ligi'nde mükemmel işler yapıyor" başlığıyla maçı okuyucularına duyurdu. Gazeteye göre Ajax, grupta 2'de 2 yaparak mükemmel bir iş çıkardı ve Beşiktaş karşısında da zorlanmadan 3 puana ulaştı. 

"Ajax, hırpalanmış Beşiktaş karşısında çıkışını sürdürdü"

Öte ynadan Voetbal International dergisi ise Ajax'ın Şampiyonlar Ligi'nde "hırpalanmış" Beşiktaş'a karşı çıkışını sürdüğünü vurguladı. Haberde, Amsterdam ekibinin elde ettiği galibiyetler sayesinde Hollanda'nın UEFA sıralamasında İsveç ve İsviçre'yi geçtiğine de dikkat çekildi.

Senin için hazırladığımız haberler