Giresunspor teknik direktör Serhat Güller ile anlaşmaya vardı

02.01.2024 - 12:53 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 13:02

TFF 1. Lig takımlarından Bitexen Giresunspor, Futbol A Takım Teknik Direktörlük görevi için Serhat Güller ile anlaşmaya vardığını açıkladı. İşte detaylar.

Giresunspor teknik direktör Serhat Güller ile anlaşmaya vardı

Mehmet Birinci ile yollarını ayıran Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor, teknik direktör Serhat Güller ile anlaştı.

Serhat Güller ile anlaşmaya varıldı

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Futbol A Takım teknik direktörlük görevi için Serhat Güller ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüz, Futbol A Takım Teknik Direktörlük görevi için Serhat Güller ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine Giresunspor'umuza hoş geldin diyor Çotanak Arma altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

55 yaşındaki teknik adam son olarak Afyonspor'u çalıştırmıştı.

Bilindiği üzere Karadeniz temsilcisi sezona Mustafa Kaplan ile başlamış ancak alınan başarısız sonuçlar sonrası Şanlıurfaspor maçı sonrası görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Yeşil-Beyazlı ekip Kaplan'ın ayrılığı sonrası Mehmet Birinci'yi göreve getirmişti.

Giresunspor 17. sırada

17. hafta itibarıyla bu sezon üçüncü teknik direktörünü göreve getiren Giresunspor, TFF 1. Lig'de 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 9 puan topladı ve 17. sırada yer aldı.

Giresunspor'un rakibi Bodrumspor

Karadeniz ekibi bir sonraki maçını 13 Ocak'ta Bodrumspor ile deplasmanda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler