Tuzlaspor - Eyüpspor maçına 17 bin TL veren taraftar tek devre izledi

26.08.2023 - 19:42 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 22:10

Tuzlaspor, belirlediği astronmik bilet fiyatlarıyla dikkat çekti. Tuzlaspor - Eyüpspor maçında 17 bin TL'ye bilet alan taraftarlar maçı tek devre izleyebildi.

Tuzlaspor - Eyüpspor maçına 17 bin TL veren taraftar tek devre izledi

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Trendyol TFF 1. Lig'de Tuzlaspor yönetiminin son iki sezondur Eyüpspor maçlarında uyguladığı fiyat politikası dikkat çekiyor. Tuzlaspor, evinde oynadığı Eyüpspor maçlarında bilet fiyatlarını astronomik rakamlara çıkarıyor.

Kendi taraftarına 17 bin, deplasmana 21 bin TL'den bilet satıldı

Bugün oynanan müsabakada Tuzlaspor yönetimi, bilet fiyatlarını kendi seyircisi için 17.000 TL, deplasman takımı Eyüpspor için ise 21.000 TL olarak belirledi.

Astronomik fiyatlara rağmen taraftar tribünde

Bu astronomik ve ülke şartlarına göre oldukça yüksek bilet fiyatlarına rağmen Tuzlaspor seyircisinin kale arkası tribününde olması dikkatlerden kaçmadı. 

İlk yarı 3-0 bitti, taraftar maçı terk etti

Maçın ilk yarısının Eyüpspor lehine 3-0 olması ile beraber, aynı kale arkasında seyircilerin yerlerinde olmadıkları gözlemlenirken, 17.000 TL verip maçı yarıda bırakmaları şaşkınlıkla karşılandı.

Geçen sezon bilet fiyatı 50 bin TL yapıldı

Geçtiğimiz sezon oynanan Tuzlaspor - Eyüpspor karşılaşmasında da bilet fiyatları, ev sahibi için 38.500 TL ve deplasman içinde 50.000 TL yapılmıştı.

Kulaksız: "Olanları anlayamıyoruz"

Ajansspor olarak, "Hem bu maçta hem geçen sezonki maçta Tuzlaspor, size karşı farklı bir bilet politikası uyguluyor. Bununla alakalı bir görüşünüz var mıdır?” sorumuza Eyüpspor As Başkanı Fatih Kulaksız, "Maalesef olanları anlayamıyoruz. Takdir kamuoyunun" şeklinde yanıt verdi.

Senin için hazırladığımız haberler