14 yaşındaki İspanyol pilot hayatını kaybetti! Marc Marquez’den taziye mesajı…

26.07.2021 - 01:24 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 01:27

Son dakika haberleri… İspanya’nın Alcaniz kentindeki Motorland Aragon pistinde 14 yaşındaki motocu Hugo Millan hayatını kaybetti. İşte detaylar…

14 yaşındaki İspanyol pilot hayatını kaybetti! Marc Marquez’den taziye mesajı…

AJANSSPOR - HABER

 

Avrupa’da genç bir sürücü, motor yarışı sırasında hayatını kaybetti. İspanya’daki Avrupa Yetenek Kupası’nda yarışan 14 yaşındaki Hugo Millan, 2. turda meydana gelen bir kazadan ötürü ağır şekilde yaralandı. Organizatörler, Millan’ın tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığını açıkladı.

Yarışın başında felaket yaşandı!

Avrupa Yetenek Kupası yarışına 2. sırada başlayan Millan, henüz 2. turda bilinmeyen bir nedenden ötürü yere düştü. Yarış organizatörleri, 5 numaralı motorcu Oleg Pawelec’in yere düşen Millan’ı ezdiğini, daha sonra yarıştan ayrıldığını da duyurdu. Kazadan sonra Millan yerden kalkamadı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonuç vermeyince genç pilot helikopterle civardaki hastaneye kaldırıldı. Fakat sonuç değişmedi. Millan ölmüştü.

Marquez'den Millan gönderisi

Altı kez MotoGP şampiyonluğuna ulaşan İspanyol Marc Marquez, elim kazanın ardından: “Huzur içinde yat Millan. Ailene, arkadaşlarına ve ekibine en içten taziye dileklerimi sunuyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler