100’üncü maç heyecanı bilgisayara kurban gitti!

01.11.2023 - 21:35 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 22:08

Barcelona Kadın Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Irene Paredes, bir bilgisayar hatası sebebiyle 100’üncü kez İspanya Milli Takımı'nın formasını giyemedi. İşte detaylar…

100’üncü maç heyecanı bilgisayara kurban gitti!

AJANSSPOR HABER

Barcelona Kadın Takımı'nın İspanyol savunmacısı Irene Paredes, milli takım formasıyla dalya demeye hazırlandı ama BBC’nin yaptığı habere göre bir bilgisayar hatası sebebiyle bu gerçekleşmedi. İspanyol medyası, hatanın Paredes’in kaçırdığı bir önceki maçın kadrosunun UEFA’ya gönderilmesi ile gerçekleştiğini bildirdi. Sakatlığı bulunan Amaiur Sarriegi, gönderilen resmi kadronun içinde yer aldı. 

Dalya’sı bilgisayar hatasına takıldı

32 yaşındaki savunma oyuncusu Irene Paredes, Kadınlar Uluslar Ligi’nde İsviçre’yi 7-1 yendikleri maçta dalya demeye hazırlanıyordu ama bilgisayar hatası nedeniyle bir önceki maçın kadrosu UEFA’ya gönderildi ve Paredes maçta yer alamadı.

Tome: Bir tür bilgisayar problemi vardı

İspanya Kadın Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Montse Tome, Paredes’in 100’üncü maçını kaçırmasıyla ilgili “Bana otelde bununla ilgili bir bilgi verildi. Bir tür bilgisayar problemi vardı. Bu yüzden uyum sağlamak zorunda kaldım ve orada gördüğüm 11’i seçtim” dedi.

İlgini Çekebilir
Ebrar ve Zehra en zenginler listesinde!
Habere Git

Paredes bu sefer dalya diyebilir

Irene Paredes, İsviçre ile oynanan maçta forma giyemedi ama bu sefer İtalya maçında sahaya çıkıp 100’üncü kez milli takım formasını sırtına geçirebilir. Kadınlar Uluslar Ligi’nde 1 Aralık tarihinde oynayacakları İtalya maçında Paredes bu sefer dalya diyebilir.  

Sadece iki oyuncu dalya dedi

İspanya Kadın Milli Takımı'nda sadece iki futbolcu 100 kez milli takım formasını giydi. Bu oyuncular Alexia Putellas ve Jenni Hermoso’ydu. İsviçre maçında Putellas, 2 gol atmayı başardı. Kadınlar Ballon d’Or ödülünü kazanan Aitana Bonmati ise 77 dakika sahada kaldı.  

İspanya lider

Kadınlar Uluslar Ligi’nde oynadığı dört maçın hepsini kazanarak 12 puan toplayan İspanya, grubunda lider ve İsviçre ile puan farkını 5’e çıkarmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler