Konyaspor - Başakşehir maçı Eskişehir'de! Bilet fiyatları 1 TL olacak

14.08.2022 - 00:19 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 00:47

Konyaspor'un 5. İslami Dayanışma Oyunları açılış töreninde bozulan saha zemini, Medipol Başakşehir maçının Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'na alınmasına neden oldu. Maç biletlerinin 1 TL olacağı açıklandı.

Konyaspor - Başakşehir maçı Eskişehir'de! Bilet fiyatları 1 TL olacak

AJANSSPOR HABER

5. İslami Dayanışma Oyunları’nın açılış töreni nedeniyle zemini futbola elverişsiz hale gelen Konyaspor, Medipol Başakşehir ile olan maç için yapılan erteleme talebinin kabul edilmediğini açıkladı. TFF tarafından Eskişehir'e alındığı ifade edilen maçın bilet fiyatları belli oldu.

Konyaspor'un konuyla ilgili bilgilendirmesinde, "Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürlüğü'nün, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yaptığı zemin ve saha incelemesinde; mevcut zemin koşullarının sporcu sağlığını tehdit ettiği ve futbol oynamaya müsait olmadığı rapolanmıştır." ifadeleri yer aldı.

"Eteleme Başakşehir tarafından kabul edilmedi"

Konyaspor, "İnceleme ve raporlama doğrultusunda yaptığımız erteleme talebimiz, M. Başakşehir FK tarafından kabul edilmemiştir." açıklamasını yaptı.

Maç Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda

Duyuruda, "TFF'nin aldığı karara göre; M. Başakşehir maçımız 15 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15'te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacaktır." denildi.

İlgini Çekebilir
Konya'nın zemini Başakşehir maçını yaktı! Eskişehir'e verildi
Habere Git

Karşılaşmanın biletleri 1 TL

Son olarak mücadelenin bilet fiyatları hakkında açıklama yapan Konyaspor, şunları kaydetti: "Maç bileti satın alan taraftarlarımız, ücret iadelerini Passolig gişelerinden alabilirler. Eskişehir'de oynanacak karşılaşmanın biletleri 1 TL olup en kısa sürede satışa çıkacaktır. Kombinesi olan taraftarlarımızın Passolig kartlarına karşılaşmanın bileti tanımlanacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler