1 Chiliz kaç Türk Lirası? Chiliz (CHZ) uçuşa geçti!

13.03.2021 - 17:20 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 17:22

Chiliz haberleri… Spor dünyasındaki yatırımlarıyla adından söz ettiren Chiliz Coin, her geçen gün biraz daha yükseliyor. Sadece 1 hafta öncesinde 1 Türk Lirası’nın altında fiyatlanan CHZ, 1 haftada Dolar ve Türk Lirası cinsinde rekor kırdı. Futbol takımları, eğlence sektörü ve diğer alanlarda yoğunlaşan Chiliz token kaç Türk Lirası? 1 CHZ kaç TL? Detaylar haberimizde…

1 Chiliz kaç Türk Lirası? Chiliz (CHZ) uçuşa geçti!

Spor, eğlence dünyası ve diğer sektörlerde yaptığı atılımlarla adını duyuran Chiliz token veya diğer bir deyişle CHZ coin, sanal dünyada en hızlı gelişim gösteren dijital para haline geldi. 30 gün öncesinde 0,020 Dolar seviyelerinde gezinen CHZ’nin güncel değeri 1 Dolar’a yaklaşmak üzere. Paris Saint Germain, Galatasaray ve West Ham United gibi ekiplerle ortaklık kuran CHZ’nin sinema alanında da yatırımları bulunuyor. Peki, 1 Chiliz kaç TL? CHZ coin nedir, ne demek?

1 Chiliz kaç Türk Lirası?

Dogecoin’in 1 haftalık zaman diliminde yüzde 300’lük artış yaşamasından sonra aynı şey Chiliz tokende meydana geldi. Sanat ve iş dünyasının yeni odağı haline gelen CHZ coin, 30 günde yüzde 2000’den daha fazla büyüme yaşayarak, dijital para dünyasında rekor kırdı. 13 Mart 2021 itibariyle 1 CHZ 5,60 Türk Lirası’na eş değer. Yani, 1 CHZ 0,70 Dolar diyebiliriz.

Chiliz bu sabah kendi rekorunu kırdı!

Henüz yeni bir para birimi olmasına karşın hızla yükselen Chiliz Coin bu sabah kendi rekorunu kırdı. Sabah saat 10:00 sularında 6,80 Türk Lirası seviyelerine yükselen CHZ, neredeyse 1 Dolar bandını aşıyordu. 0,90 Dolar’dan geri dönen Chiliz’in güncel değeri 5,60 Türk Lirası.

Chiliz (CHZ) coin nedir, ne demek?

Socios uygulamasının başlattığı bir dijital para birimi olan CHZ, an itibariyle Atletico Madrid, West Ham, Galatasaray ve Paris Saint Germain gibi ekiplerle anlaşmaya varmış durumda. Socios uygulamasında futbolcular, bir nevi dijital para karşılığında alınıp satıldığı için yeni nesil eSporcular adına gelir kapısı haline geldiği söylenebilir.

Chiliz coin fiyat

30 gün öncesinde 0,020 (2 Cent) Dolar olan 1 CHZ’nin günlük değeri 0,70 Dolar’a dayandı. CHZ aracılığıyla futbolcular satılıyor, futbolcu kartlarından edilen gelirlerin bir kısmı, lisans anlaşması yapılan kulüplere veriliyor. Futbolcu satışından gelir elde eden oyuncular ise, bu gelirlerini CHZ coin aracılığıyla gerçek para haline getirebiliyor veya yatırımlarını CHZ’de tutuyor.

Senin için hazırladığımız haberler