Galatasaray'da Yunus Akgün'den Gaziantep maçı sonrası açıklama

17.09.2024 - 22:23 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 22:26

Galatasaray Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 3-1 yendi. 1,5 yıl sonra Sarı-Kırmızılı formayla gol sevinci yaşayan Yunus Akgün, maçın ardından açıklama yaptı.

Galatasaray'da Yunus Akgün'den Gaziantep maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında Trendyol Süper Lig'in ertelenen 3'üncü haftası oynandı. Rams Park'ta Gaziantep'i konuk eden Sarı-Kırmızılılar, mücadeleyi 3-1 kazandı. Sarı-Kırmızılı forma ile 1,5 yıl sonra gol sevinci yaşayan Yunus Akgün, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"Derbiye lider gitmek önemliydi"

Maçı değerlendiren Yunus Akgün, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisine şu mesajı gönderdi: "Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Müthiş mücadele ettik. İlk yarı bayağı pozisyona girdik. Sahada keyif alan Galatasaray vardı. 5'te 5 yapmak istiyorduk. Önümüzde bir derbi maçı var. Oraya lider gitmek önemliydi. Mutluyuz. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız"

"Kerem'e sözüm vardı"

Attığı golden sonra yaz transfer döneminde Benfica'ya giden Kerem Aktürkoğlu'nun sevincini yapan Yunus Akgün, "Kerem'e sözüm vardı. Gol atarsam yapacağımı söylemiştim. Ona hediye etmek istedim. Oynadığım her zaman iyi katkı vereceğim. İnşallah böyle devam ederiz" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Yunus Akgün golünü attı, Kerem Aktürkoğlu sevinci yaptı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler